C2C PARTNERS

Voor het C2C Stairs concept zijn wij voortdurend op zoek naar partners die kunnen bijdragen aan onze gedachtengang. Onderstaand treft u een overzicht aan van leveranciers en partners waar we momenteel mee samenwerken.

Sonnemans Trappen staat met haar jarenlange ervaring op het gebied van trappen aan de basis van het C2C Stairs concept. Al het vakmanschap en de jarenlang opgebouwde kennis worden toegepast om op verantwoorde manier trappen te maken die het minst belastend zijn voor ons milieu.
> naar de Sonnemans website

Met 20 jaar ervaring in de relatief jonge bamboe industrie kan MOSO met recht pionier genoemd worden in de ontwikkeling van innovatieve bamboe oplossingen voor binnen en buiten.
Dankzij de focus op duurzaamheid, productkwaliteit en innovatie wordt MOSO wereldwijd gezien als het A-merk in bamboe. Er is geen enkel ander bedrijf wereldwijd met een vergelijkbaar breed - en nog steeds uitbreidend - assortiment in hoge kwaliteit bamboeproducten.
> naar de MOSO website

DB Hardwoods is onze leverancier en partner voor Rubberwood. Rubberwood is één van de meest ecologische houtsoorten. Het hout van de rubberboom wordt pas gebruikt nadat de volledige cyclus van latexproductie afgelopen is.

Rubberwood is een all-round hardhout : mooie lichte kleur, goed bewerkbaar en zeer stabiel.

Voor onze  SUPERIOR kwaliteit gebruiken we enkel de lichte kleur en sorteren we op 2 zijden AA-kwaliteit.
> naar de DB Hardwoods website

Accoya®-hout is een kwalitatief hoogwaardig houtproduct dat wordt gemaakt van hout uit FSC gecertificeerde en duurzaam beheerde bossen.Het eindproduct is een milieuvriendelijk houtproduct met een duurzaamheid, maatvastheid en schoonheid die zelfs die van de beste soorten tropisch hardhout evenaren.

Accoya®-hout werkt nauwelijks en is door zijn specifieke eigenschappen zeer geschikt om buiten trappen te maken die blootgesteld zijn aan de weersinvloeden.
> naar de Accoya website

© C2C Stairs®  by Sonnemans - Kruisstraat 12, 5768 RW  Meijel, +31 (0)77 466 28 70 - info@c2cstairs.eu

  