C2C STAIRS CONCEPT

C2C, in C2C Stairs, staat voor Cradle-to-Cradle. Een gedachtengang waarbij we met respect omgaan met alles wat we van de natuur gekregen hebben.

De trappen uit het C2C programma worden vervaardigd met houtsoorten die gecertificeerd zijn en die stuk voor stuk voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden aan deze verantwoorde grondstoffen.

Bij het gehele productieproces wordt bovendien alles in het werk gesteld om de 'carbon-footprint' (de belasting van de natuur) zo laag mogelijk te houden.

 

Het C2C Stairs kent twee toepassingsmogelijkheden:

 

Nieuwbouw - In nieuwbouwprojecten wordt er een trap geplaatst die voldoet aan alle eisen die wij aan een C2C stairs trap stellen. Middels een registratie en een verleend certificaat kunt u er zeker van zijn dat uw trap het C2C keurmerk draagt.

 

Renovatie - Over het algemeen worden de trappen, na jarenlang intensief gebruik, uit een woning verwijderd en wordt het hout als afvalstof verwerkt. Dit terwijl het, van de natuur 'geleende' hout, nog prima te herbruiken is.

 

Bij uw keuze voor een nieuwe C2C Stairs trap krijgt het hout van uw bestaande trap een tweede leven. Het nog bruikbare materiaal wordt gebruikt voor het vervaardigen van producten die nog jaren dienst kunnen doen. Op de pagina 'producten' treft u een overzicht aan van hetgeen er zoal mogelijk is.

© C2C Stairs®  by Sonnemans - Kruisstraat 12, 5768 RW  Meijel, +31 (0)77 466 28 70 - info@c2cstairs.eu

  

